Restauracja

Restauracja dzienna zachęca klimatycznym wnętrzem oraz wytworną zastawą. Potrawy polecane przez szefa kuchni zaczerpnięte z polskiej tradycji z nutą nowoczesności zaspokoją najbardziej wyrafinowane gusta naszych gości.

Sale Konferencyjne

Ośrodek oferuje 2 w pełni wyposażone sale konferencyjne. Dla Klientów poszukujących rozwiązań o charakterze mniej formalnym proponujemy inne niestandardowe rozwiązania: - wyciszone altany na świeżym powietrzu, przestronne zaplecze SPA.. Dzięki rozbudowanemu i różnorodnemu zapleczu konferencyjnemu, a także najwyższym standardom obsługi, z powodzeniem zrealizujemy dla naszego Klienta najbardziej wyszukane pomysły i przedsięwzięcia.

Przyjęcia Okolicznościowe

Organizujemy - firmowe imprezy integracyjne, chrzciny, komunie, urodziny, wieczory panieńskie oraz wszelkie inne uroczystości. Ceny przyjęć zaczynają się od 70 zł/os, dzieci płacą połowę stawki. Do dyspozycji gości pozostawiamy ogrodzony ogród z trzema altanami i trzy sale restauracyjne.

Menu bankietowe (na przyjęcia okolicznościowe):

1. Rosół z makaronem lub kołdunami
2. Krem z pomidorów z bazylią
3. Flaki wołowe
4. Zupa meksykańska
5. Krem grzybowy
6. Zupa węgierska z mięsem i warzywami
7. Krem z selera z makaronem z naleśników szpinakowych
8. Krem z dyni
9. Krem z cukinii z pokruszoną fetą i pestkami dyni
10. Krem z białych warzyw
1. Rumiany kotlet schabowy podany z ziemniakami i bukietem surówek
2. Podudzia kurczaka marynowane w ziołach, podane z ziemniakami i sałatką
3. Devolai z ziemniakami z koperkiem i bukietem surówek
4. Pieczeń z karkówki w sosie pieczarkowym lub własnym z ziemniakami i buraczkami
5. Rolada wieprzowa z suszonym pomidorem i warzywami, podana z ziemniakami i bukietem surówek
6. Polędwiczka wieprzowa w boczku podana w sosie pieczarkowym z ziemniakami i bukietem surówek
7. Pieczony indyk w sosie żurawinowym z ryżem i bukietem surówek
8. Rolada schabowa z warzywami, serwowana z kaszą gryczaną i surówkami
9. Kaczka w sosie pomarańczowym ,w asyście buraczków i pieczonego jabłka, podana z ziemniakami
10. Gęś w sosie jarzębinowym z ziemniakiem faszerowanym i warzywami z pary
11. Dorsz w sosie maślano – cytrynowym podany z ryżem lub ziemniakami oraz surówkami
12. Udko trybowane z farszem pieczarkowym, podane z ryżem i mixem sałat
13. Pierś z kurczaka faszerowana suszonym pomidorem i warzywami w sosie śmietanowo – ziołowym z ziemniakami i bukietem surówek
1. Deser lodowy z owocami
2. Panna cotta z musem owocowym
3. Krem czekoladowy z musem owocowym
4. Gruszka gotowana w grzańcu z polewa czekoladową
5. Deser lodowy z owocami
6. Panna cotta z musem owocowym
7. Szarlotka na gorąco z gałką lodów na pomarańczy
1. Bogracz wieprzowy
2. Żurek z jajkiem
3. Forszmak z gorącą bułeczką
4. Gulasz z gorącą bułeczką
5. Półmisek przekąsek drobiowych w pikantnej marynacie (skrzydełka, udka, pałki) podane z ryżem i warzywami na parze
6. Barszcz czerwony z krokietem/pasztecikiem mięsnym
7. Mini kotleciki mielone podane z duszonymi pieczarkami i opiekanymi ziemniakami oraz z sałatką z buraczków na zimno lub sałatka z ogórka kiszonego
8. Szaszłyk drobiowy z ryżem i mixem sałat
9. Strogonow wołowy
10. Deska mięs płonących (noga wieprzowa, kaczka z jabłkami, żeberka, golonka)
1. Półmisy mięs pieczonych
2. Tatar wołowy z marynatami
3. Rolada z kurczaka z kaparami lub suszonymi pomidorami
4. Domowe pasztety z sosem tatarskim/cumberland/żurawinowym
5. Tymbaliki (galaretki) drobiowe/wieprzowe
6. Mini tortille mix (kurczak/indyk)
7. Szynka z musem śmietankowo – chrzanowym w galarecie
8. Karkówka w roladzie z nadzieniem chrzanowym
9. Schab po warszawsku z farszem jajecznym ze szczypiorkiem
10. Carpacio z polędwicy wołowej
1. Śledź na 3 sposoby (w oleju/w śmietanie/w musztardzie)
2. Tymbaliki (galaretki) rybne
3. Mini tortille mix (łosoś/tuńczyk)
4. Ryba po grecku
5. Ryba po japońsku
6. Roladki z wędzonego łososia z nadzieniem z serka i papryki/koperku
7. Rolada szpinakowa z łososiem
8. Pstrąg faszerowany w całości
9. Tatar ze śledzia
10. Tatar z łososia
1. Jajka faszerowane pastami smakowymi (łosoś wędzony, twarożek z ziołami/ tuńczyk
2. Sałatka jarzynowa
3. Sałatka cezar z kurczakiem
4. Sałatka grecka
5. Sałatka nicejska
6. Caprese (pomidor/mozarella/bazylia)
7. Sałatka z kurczakiem, makaronem, ananasem i sosem czosnkowym
8. Sałatka brokułowa
9. Carpaccio z buraka podane na rukoli z fetą i orzechami włoskimi
10. Sałatka z rukoli i szynki parmeńskiej
11. Roszponka z figami w miodowo musztrdowym vinegret
1. sernik
2. szarlotka
3. czekoladowe z wiśniami
4. dworskie
5. snickers
6. babeczki serowe
7. babeczki z bitą śmietana i owocami
8. deserki z galaretki i bitej śmietany
9. deserek panacotta z musem owocowym
10. mascarpone z owocami

Wesela

Sala weselna mieści do 180 osób. Goście mogą zasiąść przy prostokątnych lub okrągłych stołach. Sala jest klimatyzowana i przystosowana dla osób niepełnosprawnych.

Dowiedz się więcej

Kontakt

+48 506 510 330
+48 506 510 331